nu blir det...:


FREEEEEEDAG!


Sitter på skolan och väntar på mat...och kunde inte låta bli att slänga in den här bilden..omnomnom! Är nog mina hungerskänslor som talar;]


ROOOOOOOSA MAAAAAAAAT!

Vi har precis lagat rosa mat, stuvningen till makaronerna rättare sagt!

Just nu...

Håller vi på att baka en chokladfudgetårta!
både jag och Malin har godisförbud, men idag kände vi oss riktigt sugna så vi var tvugna!
hehe
Chokladfudgetårta
Recept och bilder kommer senare! :D
FRED

Like a G6

I min ugn befinner sig nu en smarrig chokladkaka,ska vispa ihop lite grädde så blir det kanoners!
Det är ju trots allt farsdag så varför inte överraska sin Far med lite gofika?


Provat:

Igår smakade vi smaksatt vispgrädde, med smak av choklad och av jordgubb. Helt okej måste vi få säga, nog för att vi gillar sötsaker så blev den med jordgubbssmak snabbt för mycket, chocklad var den godaste enligt oss. Bör testas i alla fall!(Y)



MAT MAT MAT MAT!

Tumblr_lbr5pqf8gz1qa5lo8o1_500_large
Hade gärna smaskat på pommes och varmost nu!
Är hungrig som en varg,hoppas på god lunch. Ryktet säger att det är Korv och mos.

Pepparkaksdeg i mitt <3

mmm,pepparkaksdeg. Jummy jummy in my tummy!


Snart i min mage:


Nu ska de käkas..

Tumblr_lb75gkx0ff1qcrss4o1_500_large
Gott folk,ser inte det här gott ut?

Dagens recept!

Er önskan är vår lag!

dsc_2124_101950951.jpg (500×334)

Vitchoklad pannacotta:

Tid: 15 minuter + 3-4 timmar i kylen.

Ingredienser:

5 dl grädde
1 tsk vaniljsocker
100 gram vitchoklad
3 stycken gelatinblad

1.Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
2. Skär chokladen i mindre bitar.
3.Koka upp grädden och vaniljsockret.
4.Lägg i chokladen och låt smälta under omrörning.
5.Krama ur vattnet ur gelatinbladen och lägg i grädd- och chokladblandningen.
6.Rör till gelatinbladen löst upp sig.
7.Häll upp i portionsskålar och låt stelna i kylen 3-4 timmar innan servering.
8.Garnera med bär eller en sås (helst ganska syrlig, eftersom pannacottan är så söt)


Hallonsås:

250 gram tinade eller färska hallon
4 msk socker
Häll hallonen och sockret i en mixer och kör till en slät sås.
Sila bort hallonens frön.

Ät och njut! :D


RSS 2.0